Snoop Dogg kuunteli autossa Let it Go -kappaletta – videosta viraalihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Snoop Dogg on tunnettu rennosta asenteestaan ja leveästä hymystään. Koronaviruksen aiheuttama tilanne näyttää kuitenkin saaneen myös miehestä sellaisen otteen, että hänen on täytynyt alkaa keksimään itselleen uusia keinoja rentoutua.

Nyt verkossa on lähtenyt leviämään Snoop Doggin kuvaama video, jossa mies istuu autossaan musiikkia kuunnellen. Räppärin auton radiosta kuuluu Frozenin Let it Go -kappale, joka näyttää antavan miehelle voimaa ja uskoa tulevaan. ”Minun oli pakko tulla autoon kuuntelemaan Let it Go. Päästäkää vain irti”, mies kommentoi kappalevalintaansa.

Snoop Dogg paljasti hetki sitten aloittaneensa yhteistyön australialaisen viinivalmistamon kanssa. Tähti suunnittelee lanseeraavansa oman punaviinin, joka valmistetaan Petite Syrah, Zinfandel ja Merlot -rypäleistä. Viinin nimeksi on suunniteltu tulevan Snoop Cali Red.