Sofia Richie ei muistanut syntymäpäivää – korvasi seksikkäällä kuvalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Scott Disick ja hänen tyttöystävänsä Sofia Richie ovat päättäneet pitää suhteestaan taukoa kolmen vuoden seurustelun jälkeen. Sofia Richie on halunnut ottaa mieheen etäisyyttä, ja nainen onkin jo muuttanut omaan merenrantataloon.

View this post on Instagram

So what are we calling summer 2020? #cancelled

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Scott Disick täytti 26. toukokuuta 37 vuotta. Entisen tyttöystävän perheenjäsenetkin muistivat miehen syntymäpäivän ja onnittelivat sosiaalisessa mediassa, mutta Sofia Richie näytti pitävän etäisyydestään kiinni. Richie ei onnitellut entistä poikaystäväänsä, mikä teki pariskunnan erosta lopullisemman tuntuisen kuin edellisillä kerroilla.

View this post on Instagram

🏡

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Syntymäpäivätoivotusten sijaan 21-vuotias kaunotar muisti kuitenkin julkaista itsestään näyttäviä kuvia, joissa hän poseerasi kameralle seksikkäänä neulemekossaan. Sofia Richie on aiemmin kommentoinut olevansa valmis antamaan miehelle vielä uuden mahdollisuuden mikäli Disick onnistuu saamaan henkisen terveytensä kuntoon. Tällä hetkellä nainen tuntuu kuitenkin nauttivan omasta rauhasta.