Ricky Gervais ei osaa ajaa autoa – oli liian laiska opettelemaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hulvattoman hauskana koomikkona ja taitavana käsikirjoittajana sekä näyttelijänä tunnettu Ricky Gervais on tuttu kasvo monista elokuvista. Mies tähdittää myös paljon suitsutusta saanutta After Life -nimistä sarjaa Netflix-palvelussa.

Tällä kerralla 58-vuotias Ricky Gervais nähdään hauskalla WIRED-kanavan julkaisemalla YouTube-videolla, jossa hän vastaa erikoisiin kysymyksiin. Kysymykset kaivetaan esiin Google-hakukoneen avulla, joten mies pääsee siis vastaamaan juuri niihin kysymyksiin, jotka ihmisiä tuntuvat askarruttavan.

Ihmisiä tuntuu mietityttävän se, että missä RIcky Gervais asuu ja miten häntä voisi päästä tapaamaan. Gervais vastasi myös autoiluun liittyvään kysymykseen, että hänellä ei ole lainkaan ajokorttia. Mies ei ole koskaan jaksanut ajaa ajokorttia, vaikka välillä hän toivoisi, että hän osaisi ajaa autoa. Gervaisin mielestä autoilun huono puoli on se, että samalla ei saa juoda alkoholia.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.