Kohublondi Johanna Tukiainen on raskaana – hehkuu upeaa odotusonnea

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Skandaalilehtien palstoilla aikoinaan tiheätahtisesti esiintynyt Johanna Tukiainen odottaa ensimmäistä lastaan. Hän asuu nykyään Ruotsin pääkaupunki Tukholmassa ja on onnellinen raskaudestaan.

Uskoon tullut glamourmalli Johanna Tukiainen kiittää Jumalaa tulevasta vauvasta, joka on hänen mukaansa ihme ja siunaus. Raskaus pukee Johanna Tukiaista, ja hän hehkuu aitoa onnea ja seesteistä odotusaikaa. Johanna ei halua paljastaa tulevan pienokaisen nimeä vielä julkisuuteen, koska Johanna on edelleen nettikiusaajien kohteena.

Hän kuitenkin paljastaa itse sosiaalisessa mediassa, että vauvan nimi on kristillinen ja kansainvälinen. Nimi kerrotaan vasta ristiäisissä. Vauvan laskettu aika on lokakuussa, joten Johanna ehtii hankkia paljon söpöä vauvatavaraa ja nauttia raskausajastaan. Lapsen isä ei ole julkisuudessa.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2260062344290639&id=100008606854730