Meghan Marklen ja Kate Middletonin kuninkaallisen riidan syy: Sukkahousut!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ei ole salaisuus, että Yhdistyneen kuningaskunnan prinssien puolisot, Cambridgen ja Sussexin herttuattaret, ovat olleet riidoissa keskenään. Prinssi Williamin ja prinssi Harryn välit tulehtuivat näyttelijätär Meghan Marklen tultua osaksi ruhtinasperhettä.

Sen sijaan Meghan Marklen ja Kate Middletonin sopu on hiertynyt sukkahousujen takia. He olivat keskustelleet Meghanin ja Harryn vuoden 2018 hääjuhlista ja siitä, tulisiko morsiusneitojen pukeutua sukkahousuihin vihkijäisissä. Kate Middletonin mukaan morsiusneitojen tuli noudattaa protokollaa ja käyttää sukkahousuja. Meghan Marklen mukaan tämä ei ollut tarpeellista, eikä morsiusneidoilla ollut sukkahousuja juhlissa, Tatler-lehti uutisoi.

Kuninkaallisten välejä hiersi myös se tosiasia, että Kate Middleton ei ottanut Meghan Marklea missään vaiheessa siipiensä suojaan ja näyttänyt käytäntöjä kuninkaallisessa hovissa toimimisesta. William puolestaan käski Harrya hylkäämään Meghanin, koska nainen oli sopimaton hallitsijasukuun. Lopulta Harry halusi Meghanin ja Archie-poikansa luopuvan kuninkaallisista titteleistään, jotta perhe voisi rakentaa haluamansa tulevaisuuden ilman arvostelua ja ruhtinaskunnan käskyjä.