Saksan Burger King päivitti pahvikruununsa korona-aikaan

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Burger King -hampurilaisketjun ravintoloissa asiakkaille jaetaan pahvisia kuninkaan kruunuja. Nyt Saksan Burger King on päivittänyt kruunut korona-aikaan sopivammiksi.

Saksan Burger King -ravintoloissa jaetaan huomattavasti aikaisempaa isompia pahvikruunuja. Tarkoituksena on kannustaa asiakkaita pysyttelemään 1,8 metrin päässä toisistaan. Koronateemaisia tempauksia on nähty myös muiden maiden Burger King -ravintoloissa, ja esimerkiksi Italiassa tarjolla on sosiaalista etääntymistä kolminkertaisella sipulimäärällä helpottava hampurilainen.

– Tee-se-itse -turvavälikruunu on hauska ja leikkisä tapa muistuttaa vieraita harjoittamaan sosiaalista etääntymistä heidän nauttiessaan ruokaa ravintoloissamme, Burger Kingin edustaja kuvaili Business Insider -lehdelle.