Alessandra Ambrosio nautiskeli uima-altaalla – bikinikuvat someen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -alusvaatemerkin huippumallina. Viime viikkoina kotonaan aikaa viettänyt tähti on kunnostautunut jakamaan keväisiä kuvia sosiaalisessa mediassa.

Ambrosio pääsi nauttimaan aurinkoisista keleistä Yhdysvalloissa maanantaina vietettynä Memorial Day -juhlapäivänä. Huippumalli jakoi Instagramissa kuvasarjan, jossa hän poseeraa uima-altaassa sinisissä bikineissä. Tähden myöhemmin julkaisemissa kuvissa allaselämästä pääsee nauttimaan hänen kanssaan myös poikaystävä Nicolo Oddi.

Brasilialainen Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähti on sittemmin jättänyt suositun muotitalon. Catwalkeilla näähdäänkin nykyään hänen sijaan uusia malleja.

 

View this post on Instagram

M O N Y A Y Y Y !!! !! 💙☀️❤️

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

View this post on Instagram

Like lovers do …❤️

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on