Victoria’s Secret -enkeli raskaana – Romee Strijd odottaa esikoistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollantilainen Romee Strijd tunnetaan VIctoria’s Secret -enkelinä, ja kaunotar onkin toiminut alusvaatemerkin mallina jo vuodesta 2015 lähtien. Nyt tähti on jakanut Instagram-kanavallaan ilouutiset ja kertonut, että hän odottaa miehensä kanssa ensimmäistä lastaan.

Romee Strijd avautui julkaisunsa yhteydessä siitä miten vaikeaa raskaaksi tuleminen hänelle oli. 24-vuotiaalla oli todettu aiemmin munasarjojen monirakkulaoireyhtymä, jonka vuoksi Romeella ei ollut tullut kuukautisia seitsemään kuukauteen. Nainen sai selville, että hänen kohdallaan ongelmat johtuivat siitä, että hänen kehonsa oli liiallisessa stressitilassa.

Nainen päätti rauhoittaa kuntoilurutiiniaan ja olle omaa vartaloaan kohtaan hellempi. Hän huomasi, että keho ei voi hyvin niin alhaisessa painossa, jota hän yritti ylläpitää. Romee alkoi myös syömään vapaammin eikä kieltänyt itseltään ruokia, joiden syömistä oli aiemmin vältellyt.

Naisen onneksi kuukautiset palasivat takaisin viime marraskuussa, jonka jälkeen pariskunta oli heti alkanut yrittämään lasta. Perheen perustaminen hänen miehensä Laurens van Leeuwenin kanssa on ollut mallin suurin haave, minkä vuoksi kaunotar onkin hyvin onnellinen siitä, että hän on viimein raskaana.

View this post on Instagram

WE’RE HAVING A BABY 💗 2 years ago I got diagnosed with PCOS after not getting my period for 7 years. I was devastated because being a mom and starting a family with @laurensvleeuwen is my biggest dream.. I was so scared that I would never be able to because I got told it was harder to get babies in a natural way.. I started to research PCOS and came to the conclusion that mine was not the typical pcos.. Mine was because of my body being in fight or flight mode.. which means my body was under constant stress. I never felt mentally super stressed so it was hard te understand this, but my life consisted of travelling all the time (no biorhythm), working out every day, eating super clean (restricting foods). I think I pressured my body to much, and honestly every body is so different but I think my weight was not good for my body to function properly and couldn’t handle the constant traveling. This was the point where I started to research natural healing for PCOS and came to the conclusion that I should do way less high intensity training, don’t restrict foods, be nice to myself, and take breaks when needed. I also tried some natural supplements, acupuncture and we got a place back in the Netherlands as well, so we could spend more time with Family (since im such a family person). I’m so happy and grateful to say that I got my period back last november AND that WE’RE SOON A FAMILY OF THREE ❤ ❤❤❤ & to the women trying to conceive, believe in yourself and be nice for yourself and your body and don’t let those thoughts get to you to much 😚

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on