Jaajon tuplaonni kiteytyy valokuvassa: ”Kuinka moni kävi tänään terdellä?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin mediapersooniin lukeutuva Jaajo Linnonmaa tunnetaan television ja radion lisäksi myös monipuolisena yrittäjänä, ja hieman ennen koronakriisiä hän lähti mukaan ravintolabisnekseen, kun Helsinkiin avattiin Bricco-ravintola. Kriisin myötä ravintolat suljettiin, joten viime kuukaudet ovat olleet koko alalle tiukkoja.

https://www.instagram.com/p/CA5zi7RAdCo/

Eilen maanantaina tilanne kuitenkin muuttui, kun ravintolat saivat taas avata ovensa ja terassinsa. Jaajo sai äskettäin myös perheenlisäystä ja on parhaillaan isyyslomalla, mutta siitä huolimatta hän ehti eilen suunnata ravintolansa terassille nauttimaan ravintoloiden avaamisesta. Linnonmaa juhlisti tuplaonneaan somekuvalla.

– Kuten naamasta näkyy, niin on kyllä mahtava fiilis. Ihmiset ovat iloisia ja nauravat ääneen. Jos maanantai oli tälläinen, niin mitäpä viikonloppu tuo tullessaan? Kaikista parasta on kuitenkin nähdä porukka taas hymyssä suin töissä ja onnellisena. Kuinka moni kävi tänään terdellä? Jaajo kyseli kuvansa yhteydessä.

https://www.instagram.com/p/CA47_IKgYic/