Ricky Gervaisin After Life -sarja jättisuosioon – uudet jaksot jo suunnitteilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hulvattoman hauskana koomikkona ja taitavana käsikirjoittajana sekä näyttelijänä tunnettu Ricky Gervais on tuttu kasvo monista elokuvista. Mies tähdittää myös paljon suitsutusta saanutta After Life -nimistä sarjaa, josta yritetään saada nyt myös erityinen joulujakso vireille.

Ricky Gervais vahvisti hiljattain, että Netflix on tilannut häneltä kolmannen tuotantokauden After Life -sarjaa sen suuren suosion vuoksi. Mies on Daily Mail -sivuston mukaan saanut kolmannesta tuotantokaudesta viiden miljoonan punnan palkkion.

Gervais toimii sarjassa käsikirjoittajana, ohjaajana ja päänäyttelijänä. Nyt 58-vuotiasta tähteä yritetään saada kirjoittamaan komediasarjalle myös tunnin mittainen jouluinen erityisjakso, joka esitettäisiin joulukuussa sarjan ollessa tauolla. Kolmannen tuotantokauden uudet jaksot tulevat näillä näkymin ilmestymään Netflixiin vuoden 2021 puolella.