The Weekend lahjoitti puoli miljoonaa dollaria rasismin vastaiseen työhön

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Etiopialais-kanadalainen Abel Tesfaye, eli paremmin tunnettu The Weeknd -artistinimellään, teki suuren lahjoituksen hyväntekeväisyysjärjestöille. Mies lahjotti yhteensä puoli miljoonaa dollaria ja kehottaa muita varakkaita julkkiksia tekemään samoin.

The Weeknd on halunnut kantaa kortensa kekoon rasismin vastaisen työn edistämiseksi. Artisti julkaisi Instagram-kanavallaan kuvia kuiteista, joissa nähdään, että hän lahjoitti 200.000 dollaria Black Lives Matter Global -verkostolle, 100.000 dollaria National Bail Out -järjestölle ja 200.000 dollaria Know Your Rights -kampanjalle. 

The Weeknd kehotti julkaisunsa yhteydessä myös muita varakkaita ihmisiä lahjoittamaan ja tekemään sen avokätisesti koska heillä on siihen varaa. Tähti pyysi myös seuraajiaan tekemään lahjoituksia mahdollisuuksien mukaan. Jokainen apu on tarpeen oli kyse sitten miten pienestä summasta tahansa.