Vanhoista joogamatoista tehdään sandaaleja – mallista tulossa kesän jättihitti

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesän tullessa ja sään lämmitessä ihmiset alkavat vähitellen vaihtamaan kenkänsä hieman kevyempiin malleihin. Moni suosii kesähelteillä etenkin sandaaleja, joihin jalat saa pujottaa ilman sukkia.

Nyt Sanuk-merkkiset sandaalit ovat alkaneet kasvattamaan verkkokaupoissa suosiotaan. People-sivuston mukaan sandaalit viedään käsistä etenkin Amazon-sivustolla, jossa jalkineet ovat saaneet jo reilusti yli 7.000 ihmistä antamaan sandaaleille arvionsa, joiden keskiarvo on 4,5 tähteä.

Sanuk-sandaaleista ainutlaatuisen tekee se, että ne on valmistettu vanhoista joogamatoista. Ihmiset ovat myös ylistäneet jalkapöytää halaavaa joustavaa kangasta niin mukavaksi, että kengillä kokee pystyvänsä kävelemään vaikka koko päivän aamusta iltaan saakka.