Yllätyskäänne! Oikeus päätti – Joe Exoticin vanha eläintarha kuuluu nyt Carole Baskinille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tiger King -saagassa on tapahtunut uusi käänne. Joe Exoticin verivihollinen Carole Baskin on nyt saanut vankeustuomiota istuvan miehen vanhan eläintarhan haltuunsa. Baskinin Big Cat Rescue Corporation voitti oikeusjutun Exoticin aikoinaan omistamaa Greater Wynnewood Development Groupia vastaan.

Sen myötä Baskinin omistukseen päätyy noin 6,5 hehtaarin tila jossa G.W. Exotic Animal Memorial Park -puisto sijaitsee. Fox 25 -uutissivuston mukaan tila siirtyi Baskinille tuomarin selvitettyä, että Exotic oli siirtänyt sen vilpillisesti äitinsä nimiin.

G.W. Exotic Animal Memorial Park on viime vuosina kuulunut toiselle Tiger King -dokumenttisarjasta tunnetulle villieläinharrastajalle, Jeff Lowelle. Oikeuden päätöksen myötä Lowella on 120 vuorokautta aikaa tyhjentää puisto ja muuttaa pois alueelta. Hänen tulee löytää uusi koti myös tarhan eläimille.

Joe Exotic ja Carole Baskin olivat vuosikausia ilmiriidoissa, joka ilmeni esimerkiksi julkisena loanheittona erityisesti Exoticin taholta. Riita kärjistyi Exoticin palkattua palkkamurhaajan tappamaan Baskinin. Suunnitelma ei kuitenkaan onnistunut, ja lopulta hänet tuomittiin vankeusrantaistukseen murhan tilaamisesta.