Prinssi Philip täyttää pian 99 vuotta – juhlii rauhallisesti lounaalla kuningatar Elisabetin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan hallitsijan Elisabet II:n puoliso ja Edinburghin herttua prinssi Philip täyttää 10. kesäkuuta 99 vuotta. Hän ei aio juhlia merkkipäiväänsä muuten kuin lounastamalla vaimonsa kanssa.

Buckinghamin palatsi juhlistaa prinssin merkkipäivää siten miten mies sinä päivänä haluaa. Suurempia suunnitelmia ei kuitenkaan tehdä, koska prinssi Philipin tiedetään välttelevän häslinkiä. Perheenjäsenet lähettävät onnittelunsa kaiketi videotervehdyksenä, Daily Mail uutisoi.

Prinssi Philip aikoo kuitenkin nauttia lounaan kuningatar-vaimonsa kanssa. Pari on ollut naimisissa pian 73 vuotta. Philipin korkean iän salaisuutena on aktiivisuus, sillä hän elää aivan kuten nuorempanakin, mutta rauhallisemmalla tahdilla.