Poliisi sai ilmoituksen ruumiista – olikin alaston auringonpalvoja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

British Transport Police -viranomainen sai puhelun alastomasta ruumiista lähellä Chafford Hundredin rautatieasemaa Essexissä. Paikalle menneet poliisit yllättyivät näkemästään ja kirjoittivat raportin myös Twitteriin julkaistavaksi.

– Saimme eilen puhelun lähellä junarataa olleesta ruumiista. Ratatyöntekijät näkivät vartalosta ainoastaan jalat, mutta niiden perusteella henkilö ei ollut elossa. Paikalle kiiruhtaneet poliisit löysivät lähemmäs 40-vuotiaan miehen, joka nautti nakuna auringon ottamisesta. Olkaa ystävällisiä, älkää ottako alasti aurinkoa alasti rautateillä!, BTP Essex kirjoittaa.

Alastomia auringonpalvojia näkee toisinaan myös tavallisilla uimarannoilla, puistoissa tai yksityisillä kotipihoilla. Nudistirannat ovat soveliaampia paikkoja nakuna paistatteluun. Osa ihmisistä haluaa rajatonta rusketusta.