Supermalli Cara Delevingne ihastuu ihmisiin – sukupuolella ei ole väliä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen huippumalli Cara Delevingne ja yhdysvaltalainen näyttelijä Ashley Benson erosivat huhtikuun alussa. Tällä hetkellä kaksi vuotta kestäneen suhteen jälkeen Delevingne elää taas sinkkuna. Nyt nainen nähdään Variety-lehden kansikuvamallina.

Cara Delevingne poseeraa uuden Variety-lehden kannessa. Lehden tuorein numero juhlistaa Pride-kuukautta, ja myös 27-vuotias Delevingne avautui haastattelussaan siitä mitä kuukausi hänelle merkitsee. Nainen kokee viimeinkin olevansa ylpeä itsestään ja omasta seksuaalisuudestaan koettuaan niin monia vuosia häpeää sen vuoksi, että hän piti myös naisista.

Cara Delevingne myöntää, että käytti itsekin teini-ikäisenä homo-sanaa negatiivisena nimittelyterminä. Tähti kokee sen johtuneen hänen konservatiivisesta kasvatuksestaan Englannissa ja siitä, että häntä pelotti se mitä hän sisällään tunsi. Malli kokee olevansa panseksuaalinen ja rakastuvansa yksinkertaisesti ihmiseen ilman, että ihastuksen kohteena olevan sukupuolella on mitään merkitystä.