Poptähti bikineissä! Pussycat Doll tihkuu seksiä somekuvassaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paluun tehnyt The Pussycat Dolls -tyttöbändin vaalea kaunotar Ashley Roberts on viime aikoina onnistunut kiinnittämään fanien huomion. 38-vuotias laulaja on ollut todella valmis astumaan takaisin parrasvaloihin, jonne hän näyttääkin olevan luotu.

View this post on Instagram

🍦

A post shared by ASHLEY ROBERTS (@iamashleyroberts) on

Ashley Roberts julkaisi nyt hänen Instagram-seuraajiensa iloksi upean kuvan, jossa hän esittelee tämän hetkistä bikinivartaloaan. Nainen on napannut itsestään peilin kautta kuvan, jossa hän on poseerannut vain nuden väriset narubikinit yllään. Nainen sai paljastelevalla kuvallaan nopeasti kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja ihastelevia kommentteja.

Nainen on harrastanut keikkatauon aikana laulamista ja tanssimista, ja näyttääkin siltä, että Roberts on onnistunut pitämään itsensä huippukunnossa. The Pussycat Dolls oli aikeissa aloittaa kiertueensa huhtikuussa Iso-Britanniasta ja Irlannista, mutta koronaviruksen vuoksi kiertue jouduttiin siirtämään.