Kylie Jenner suurituloisin julkkis – tienasi vuodessa 590 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Talouslehti Forbes paljasti hetki sitten, että Kylie Jennerin omaisuuteen liittyviä lukuja olisi peukaloitu lehdistölle. Kylie Jennerille aiemmin jo kaksi kertaa annettu miljardööristatus peruttiin, minkä lisäksi perhettä kutsuttiin valehtelijoista. Siitä huolimatta Forbes-julkaisu on jälleen muistanut nuoren rahasammon tuoreessa listauksessaan.

Forbes-sivuston tuoreen listauksen mukaan 22-vuotias Kylie Jenner on maailman korkeimmin palkattu julkisuuden henkilö. Viime vuonna nainen tienasi Daily Mail -sivuston mukaan huikeat 590 miljoonaa dollaria, josta suurin osa on peräisin Coty-kosmetiikkajätiltä, joka osti 51 prosenttia Kylie Cosmetics -yrityksen osakkeita.

Julkaisu arveli aiemmin, että nainen ei ole kuitenkaan ikinä miljardööri ollutkaan. Hänen omaisuutensa arvoksi on laskettu nyt noin 900 miljoonaa dollaria. Tämä tekee nuoresta kaunottaresta automaattisesti myös koko Kardashianien suvun rikkaimman perheenjäsenen.