Mitkä pakarat! Marika Fingerroos esitteli bikinipeppunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan sekä vlogivideoitaan. Näin on tapahtunut myös koronakaranteenin aikana.

Marika Fingerroos aloitti taannoin kesäkautensa poseeraamalla näyttävästi bikineissä ulkosalla, ja sittemmin hän on jatkanut valitsemallaan näyttävällä tiellä. Seuraajiensa iloksi takavuosien kohukaunotar on nyt julkaissut itsestään näyttävän peppukuvan, jossa hän esittelee pakaransa somekuvassa. Yläosattomissa poseerannut kaunotar esitteli samalla bikinien yläosista tulleita rusketusraitojaan.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.