Justin ja Hailey Bieber retkeilevät tyylillä – matkailuauto taivaallista luksusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronakriisin aikana matkustamista on rajoitettu melkoisesti. Moni onkin ottanut pieniä irtiottoja arjesta retkeilemällä luonnossa ja käyttämällä perheen mahdollisia mökkejä hyödyksi. Myös poptähti Justin Bieber ja hänen vaimonsa malli Hailey Bieber ovat lähteneet retkeilemään.

Justin ja Hailey Bieber lähtivät retkeilemään Utahiin matkailuautolla, josta ei puuttunut luksusta. Daily Mail -sivuston mukaan noin miljoona dollaria maksavassa matkailuautossa oli monia ylellisiä ominaisuuksia kuten lämmitetyt lattiat, takka ja useita taulutelevisioita. Auton sisällä oli jopa oma sauna pariskunnalle, mikäli he halusivat lämmitellä rentouttavissa löylyissä.

Pariskunta oli suunnannut romanttiselle pienelle pakomatkalleen Daily Mail -sivuston mukaan Utahin kansallispuistoon. 23-vuotias Hailey ja 26-vuotias Justin olivat saaneet nauttia yksityisyydestä parkkeerattuaan luksusautonsa metsän reunaan alueelle, joka oli rajattu muilta ihmisiltä.