Koronakriisin seuraus: Seksikohtauksia joudutaan tekemään tietokoneella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronapandemia on vaikuttanut viihdeteollisuuteen monilla tavoilla. Ensi-iltojen ja tuotantojen siirtymisen lisäksi kuvauspaikkojen hygieniasääntöjä ollaan tiukentamassa. Elokuvaleikkaajien kauppajärjestön tuoreessa 22-sivuisessa listassa opastetaan, kuinka elokuvatuotannoissa pyritään välttämään jatkossa koronatartuntoja.

The Sun -lehden mukaan tuontatotiimien jäsenille ja näyttelijöille tehdään päivittäisiä koronatestejä, heitä opetetaan pesemään kätensä paremmin ja käyttämään kasvosuojia silloin kuin vain mahdollista.

Oppaassa myös näyttelijöiden lähikontaktia vaativat kehotetaan joko kirjoittamaan uusiksi, poistamaan kokonaan tai toteuttamaan ne tietokonetehosteiden avulla. Käytännössä tämä koskisi elokuvissa nähtäviä intiimejä hetkiä, kuten suutelu- ja seksikohtauksia.