Kylie Jenner kyllästyi karanteeniin – lähti yökerhoon juhlimaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner on viettänyt koronakevään aikana paljon aikaa kotonaan kaksivuotiaan tyttärensä Stormin kanssa ja tämän isän Travis Scottin kanssa. Nyt nainen näyttää kuitenkin kyllästyneen neljän seinän sisällä olemiseen, minkä vuoksi hän onkin päättänyt lähteä ulos juhlimaan.

Kylie Jenner on nähty viettämässä Los Angelesin suositussa yökerhossa iltaa ystäviensä kera. 22-vuotias nainen nähtiin aluksi Fai Khadran käsipuolessa, mutta myöhemmin heidän seuraansa liittyi myös muita. Daily Mail -sivuston mukaan kaveriporukka viihtyi baarissa myöhään yöhön saakka ja Jennerin nähtiinkin poistuvan autolleen vasta yhden jälkeen yöllä.

Kylie Jenner oli ystäväporukkansa kanssa suunnannut Bootsy Bellows -nimiseen yökerhoon, joka on ollut viime aikoina suljettuna koronaviruksen vuoksi. Yökerho on kuitenkin hiljalleen avannut oviaan julkkisasiakkailleen. Kylie Jenner oli oman tuttavapiirinsä kanssa ainoat asiakkaat ravintolassa, joten mitä ilmeisimmin paikka oli avattu vain heitä varten. Kaliforniassa on kuitenkin edelleen yleisenä suosituksena pysytellä kotona.