Miehen peräsuolesta löytyi kala – väittää istuneensa sen päälle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Sairaalaan toimitetaan toisinaan potilaita, joiden kurkkuun on juuttunut kalan ruotoja. Harvinaisempaa on se, että potilaan toiseen päähän on juuttunut kokonainen kala. Kiinan Guangdongissa sijaitsevaan Zhaoqingin sairaalaan kirjautui 3. kesäkuuta 30-vuotias mies oudolla asialla.

Vatsakipua valitelleen potilaan peräsuolesta paljastui röntgenkuvassa kokonainen valkoleukatilapia. Mies väitti kalan joutuneen takapuoleen hänen istuttua sen päälle. Metro-lehden mukaan hoitajan kerrotaan ihmetelleen potilaalle, pitikö tämä häntä idioottina.

Merenelävää yritettiin ensin kalastaa pois peräsuolesta endoskopian avulla, mutta eläin osoittautui liian isoksi. Lopulta kala poistettiin leikkauksessa lääkäreiden huomattua kalan evien aiheuttaneen repeämiä paksusuoleen. Kalan hajun kuvaillaan olleen niin paha, että osa leikkaussalissa paikalla olleista alkoi kakoa sen vuoksi.