Hailey Bieber nautiskelee järvessä – upeat bikinikuvat leviävät somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber ja hänen vaimonsa malli Hailey Bieber ovat viettäneet viime aikoina tiiviisti aikaansa kahdestaan kotonaan koronakriisin aikana. Nyt aviopari on kuitenkin lähtenyt yhdessä retkeilemään.

Nyt sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään pariskunnasta napatut kuvat, joissa kaksikko nähdään järvessä vilvoittelemassa. Moni on ihastellut etenkin 23-vuotiaan Hailey Bieberin bikinivartaloa. Hyvin hoikassa kunnossa aina aiemmin nähty mallikaunotar näyttää saaneen naisellisia muotoja, ja fanit ovatkin olleet sitä mieltä, että tähden vartalo on nyt täydellisimmillään.

Kerroimme aiemmin miten Justin ja Hailey Bieber lähtivät retkeilemään Utahiin matkailuautolla, josta ei puuttunut luksusta. Miljoonien arvoisesta matkailuautosta löytyi niin sauna, lämmitetty lattia kuin oma takkakin. Pariskunta on kuitenkin uskaltanut myös poistua mukavuuksien ääreltä ja lähteä tarkastelemaan Utahin kansallispuiston tarjoamia upeita puitteita.