Koala ja vompatti ystävystyivät karanteenissa – ovat nyt erottamaton parivaljakko

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiassa sijaitseva eläintarha, The Australian Reptile Park, joutui koronaviruksen leviämisen estämiseksi sulkemaan ovensa yleisöltä kuukausia sitten. Eläintarhassa tehtiin myös uusia järjestelyitä eri eläinlajien asuintiloissa, mikä saattoi vompatin ja koalan yhteen.

Kaksi kuukautta kestänyt yhdessä eristäytyminen riitti Elsa-nimiselle koalalle ja Hope-nimiselle vompatille siihen, että ne muodostivat upean ystävyyssuhteen toisiinsa. Elsasta ja Hopesta tuli parhaat ystävykset, jotka toimivat upeana esimerkkinä siitä, että ystävyyssuhteet voivat muodostua eri eläinlajien välille.

Eläintarha on julkaissut YouTube-kanavalleen suloisen videon, jossa parivaljakko nähdään yhdessä. Eläinten hoitajien mukaan koala ja vompatti muodostavat yhdessä maailman suloisimmat parhaat eläinystävykset, joita he ovat nähneet.