Koira oppi käyttämään uima-allasta – kiipesi tikapuita pitkin vilvoittelemaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesähelteillä perheiden lemmikit etsivät kodeista sopivia paikkoja vilvoittelemiseen. Moni pitää eteisessä makoilemisesta ja osa koirista on nähty viihtyvän jopa jääkaapissa. Nyt videolla nähdään eräs koira, joka oppi käyttämään perheen uima-allasta.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään miten saksanpaimenkoira on oppinut käyttämään perheen uima-allasta. Pihalla on täytettynä melko korkealaitainen uima-allas, jonne tulee kivuta pieniä tikkaita pitkin. Koira on ilmeisesti nähnyt aiemmin miten tikkaita kiivetään ja päättänyt yrittää perässä kun muita perheenjäseniä ei ole katsomassa.

Nainen on kuvannut hieman kauempaa tilanteen huomattuaan, että koira on kiipeämässä altaaseen. Videolla nähdään miten taitavasti lemmikki kiipeää altaaseen. Koira käy pulahtamassa kuin vanha tekijä ja pienen vilvoittavan uinnin jälkeen hyppää altaasta myös pois samaa reittiä.