Twilight-tähdellä huonot muistot kuvauksista: ”Halusin murhata kaikki”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Anna Kendrick on ehtinyt tekemään hyvin vaikuttavan uran elokuvien saralla. 34-vuotias tähti on työskennellyt elokuvien parissa teini-ikäisestä tytöstä saakka, minkä ansiosta naisella onkin jo melkoinen määrä elokuvaprojekteja ansioluettelossaan.

Nyt Anna Kendrick muistelee uransa eri vaiheita Vanity Fair -sivuston julkaisemalla videolla. Ensimmäisessä Twilight-elokuvassa Kendrick näytteli ollessaan 22-vuotias. Nainen muistelee etenkin kuvauspaikkana toimineen Portlandin olleen todella katala sään puolesta. Kendrick oli jatkuvasti kylmissään ja hyvin ärsyyntynyt koska olosuhteet olivat olleet niin huonot. ”Halusin murhata kaikki”, näyttelijä sanoi kuvaillen sen hetkisiä tunteitaan. Hän ei ystävystynyt muiden elokuvassa näytelleiden tähtien kanssa vielä ensimmäisen elokuvan kuvauksissa.

Toisen Twilight-elokuvan kuvausten aikana tähti koki tutustuneensa muihin paremmin ja ystävystyneensä heidän kanssaan, koska sää ei ollut niin kurja. Uran alussa suuren vaikutuksen naiseen teki myös George Clooney, joka auttoi nuorta tähteä tuntemaan olonsa kuvauksissa mukavaksi. ”Clooney kertoi minulle jännittävänsä aina ennen kuvauksia ja ajattelin, että hän on juuri niin kuin minäkin. Tiedän nyt, että se ei tietenkään pitänyt paikkaansa”, Kendrick muistelee George Clooneya lämmöllä.