Stara Anna Kendrick

Elokuvat

Arvostelu: Pitch Perfect

Musiikkielokuvan genre on viime vuosina noussut uuteen kukoistukseen erilaisten musiikkielokuvien ja esimerkiksi Glee-televisiosarjan myötä. Valkokankailla on nähty lähiaikoina Soul-siskot, Sparkle ja Rock of Ages. Tuorein nuorille suunnattu musiikkikomedia on Pitch Perfect, johon on koottu tämän hetken tuoreimmat komediakyvyt.

Humoristisen musiikkipläjäyksen pääosissa nähdään Twilight-saagasta tuttu Anna Kendrick, joka esittää konemusiikin maailmaan uppoavaa Becaa. Uudessa opinahjossa aloittaessaan mash-up-kappaleita rakenteleva neito löytää itsensä a cappella -yhtyeestä, joka koostuu sekalaisesta seurakunnasta koulun suosittuja kaunottaria ja nörttityttöjä.

Tapahtumien keskiössä on jokavuotisen a cappella -kilpailun voitto, joka ryhmän täytyy saada keinolla millä hyvänsä. Ongelmana on koulun ylimielinen poikaryhmä, joka onnistuu lauluesityksissään tappavalla tarkkuudella. Vauhdikkaita musiikkinumeroita sisältävä elokuva onnistuu naurattamaan ja koskettamaan.

Sen kirkkaimmaksi tähdeksi nousee näyttelijäsuorituksellaan irroitteleva komedienne Rebel Wilson, joka on niittänyt menestystä jo aiemmin Polttarittaret-komedialla. Hänen vallaton hahmonsa onnistuu monissa tilanteissa luomaan humoristisia hetkiä jo ennestäänkin viihdyttävään elokuvaan. Myös pääosassa säteilevä Anna Kendrick tekee uskottavan roolin lahjakkaana, musiikkituottajan urasta haaveilevana opiskelijana.

Kaiken kaikkiaan Pitch Perfect -elokuvassa on paljon, mistä pitää. Elokuvan kliseinen vastakkainasettelu on nautittavaa katsottavaa, ja musiikkiesitykset tuoreita versioita vanhoista hiteistä. Mistään Oscar-tason elokuvasta ei ole kyse, ja kun tämän pitää mielessä, ei tapahtumien ennalta-arvattavuuskaan pääse liikaa ärsyttämään. Komedia tulee todennäköisesti vetoamaan eniten nuorekkaaseen naispuoliseen katsojakuntaan, jonka viihdekäsitykseen se uponnee varmasti kuin tarttuva hittimelodia mash-up-kappaleeseen.

Lajityyppi: Komedia, musiikki, romantiikka
Ohjaaja: Jason Moore
Pääosissa: Anna Kendrick, Brittany Snow, Rebel Wilson, Skylar Astin, Adam DeVine, Anna Camp, Alexis Knapp, Ester Dean, Hana Mae Lee, Freddie Stroma, Ben Platt.
Ensi-ilta: 8.3.2013
Kesto: 1h 52 min
Ikäraja: 7

Pisteet 3/5

Viihdeuutiset

Twilight-kaunottarella yllättävä erikoistaito – katso ja hämmästy

Amerikkalainen näyttelijätär Anna Kendrick nousi maailman tietoisuuteen Jessica Stanleyn roolista Twilight-elokuvasarjassa. Neitokainen on saanut sittemmin rooleja menestyselokuvista, ja hänen uransa näyttää tällä hetkellä lupaavalta.

Kuva: YouTube

Nyt 27-vuotias kaunotar esiintyi Late Show with David Letterman -keskusteluohjelmassa ja hämmästytti ohjelman juontajan ilmiömäisellä kuppitempullaan. Pitch Perfect -elokuvassa seuraavaksi nähtävä Anna Kendrick lauloi nimittäin a cappella -laulua juomakupin säestyksellä. Näyttelijätär sai kappaleelle upean rytmin käsiensä taputuksen ja kupin kolauttelun avulla.

Anna Kendrick on tehnyt jo pitkän uran näyttelijänä. Twilight-elokuvien naistähti aloitti näyttelemisen jo kymmenvuotiaana. Ensimmäisen menestysroolinsa hän sai jo kaksitoistavuotiaana High Society -musikaalissa Broadwayllä. Jo tuolloin Anna sai kolme palkintoehdokkuutta. Sittemmin ehdokkuuksia on suorastaan satanut useista menestysrooleista. Menestyksekkäin on kuitenkin ollut rooli vuoden 2009 hittielokuvassa Up In The Air, josta hän oli ehdolla kymmenissä palkintosarjoissa ympäri maailmaa.

Viihdeuutiset

Anna Kendrick Twilight-leffojen seksipommi

Twilight-elokuvien kaunottarista puhuttaessa otsikoissa ovat olleet lähes ainoastaan Ashley Greene ja Kristen Stewart. Menestyselokuvien muut neitokaiset ovat jääneet selvästi tämän parivaljakon jalkoihin, mutta nyt yksi uusi kaunotar on ponnistanut viihdelehtien sivuille.

Hän on Anna Kendrick, joka on nyt poseerannut yllättävän seksikkäissä kuvissa Flaunt Magazine -lehden sivuilla. Kaunis brunette keikistelee kameran edessä studiokuvissa muiden muassa sängyllä maaten, mutta ei kuitenkaan paljasta intiimejä ruumiinosiaan. Katso kuvat tästä.

25-vuotias amerikkalainen Anna Kendrick on tehnyt jo pitkän uran näyttelijänä. Twilight-elokuvien naistähti aloitti näyttelemisen jo kymmenvuotiaana. Ensimmäisen menestysroolinsa hän sai jo kaksitoistavuotiaana High Society -musikaalissa Broadwayllä. Jo tuolloin Anna sai kolme palkintoehdokkuutta. Sittemmin ehdokkuuksia on suorastaan satanut useista menestysrooleista. Menestyksekkäin on kuitenkin ollut rooli vuoden 2009 hittielokuvassa Up In The Air, josta hän oli ehdolla kymmenissä palkintosarjoissa ympäri maailmaa.