Ariana Grande osti uuden kodin – 13,7 miljoonalla luksusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ariana Grande tunnetaan monista menestyksekkäistä hiteistään. Nainen julkaisi tuoreimman Thank u, next -nimeä kantavan albuminsa viime vuonna. 26-vuotias tähti on saanut nauttia nyt työnsä hedelmistä ja tehnyt viimeisimpänä hankintanaan uuden asunnon.

Ariana Grande on Los Angeles Times -sivuston mukaan ostanut itselleen uuden talon. Talo sijaitsee Los Angelesissa julkkisten suosimalla alueella Hollywood Hills -kukkuloilla The Bird Streets -alueella. Laulaja maksoi kiinteistöstä 13,7 miljoonaa ja sai hinnalla paljon luksusta vastineeksi.

Upea talo on kukkulalla kolmessa kerroksessa ja se sisältää yli 900 neliömetriä asuintilaa. Talossa on muun muassa toimisto, neljä makuuhuonetta, seitsemän kylpyhuonetta, kuntosali ja hyvinvoinnille pyhitetty keskus ja baari, jonka lisäksi pohjakerroksessa on vielä yli 300 pulloa kattava viinikellari. Jokaisessa kolmessa kerroksessa on myös suuri lasitettu terassi upeine näköaloineen.