iPhone 11 -puhelimissa valmistusvirhe – näyttö muuttui vihertäväksi

Digi · Tim Isokivi

Osa iPhone-käyttäjistä on törmännyt erikoiseen ongelmaan. Heidän älypuhelimensa näyttö on saanut yllättäen vihertävän sävyn. Ongelma koskee osaa Applen iPhone 11 -puhelimista.

Joillain käyttäjillä näyttö muuttuu vain hetkeksi vihreäksi laitteen lukituksen poistamisen jälkeen. Toisilla vihertävä sävy ilmestyy Night Shift -yötilassa, toisilla taas silloin kun näytön kirkkaus on säädetty mahdollisimman tummaksi.

Ongelma vaikuttaa ilmaantuneen käyttäjille heidän päivitettyään iPhonen iOS-käyttöjärjestelmän tuoreimpaan 13.5 -versioon. Ongelman uskotaan katoavan seuraavan käyttöjärjestelmäpäivityksen yhteydessä. Engadget-sivuston mukaan ainakin yksi iPhone-käyttäjä kertoo nimittäin vihertävän näytön kadonneen iOS 13.5.5 -käyttöjärjestlemän beetaversion asentamisen myötä.