Kasvonsa leikellyt Khloe Kardashian ei välitä kohusta – näyttää mielestään upealta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian järkytti hetki sitten fanejaan julkaisemalla kuvan, jossa hänen kasvonsa näyttivät täysin erilaisilta. Kuvan jälkeen moni alkoi spekuloimaan miten kuvaa oli jälkikäsitelty ja mitä uusia toimenpiteitä nainen on mahdollisesti ottanut kauneuskirurgin vastaanotolla. Tämä ei kuitenkaan naista juuri hetkauta.

Khloe Kardashian keskittyy tällä hetkellä vain omaan onnellisuuteensa eikä välitä vihamielisistä ja arvostelevista kommenteista, joita nainen on saanut muuttuvien kasvojensa johdosta. 35-vuotias realitytähti on Us Weekly -sivuston mukaan kertonut pitävänsä itseään upean näköisenä tällä hetkellä, mikä onkin syy siihen, että arvostelijoiden kommentit eivät juurikaan naisen vaakakupissa paina.

Fanit tiedustelivat naiselta aiemmin, että miten hän näyttää niin erilaiselta. Tällöin tähti kommentoi nasevasti takaisin ja tokaisi hankkineensa viikottaisen kasvosiirrännäisen. Tällä hetkellä tähti ei ole kuitenkaan vielä myöntänyt tehneensä mitään toimenpiteitä kauneuskirurgin vastaanotolla, mutta monille on aika selvää kuitenkin se, että Khloe Kardashianin kasvot ovat vuosien saatossa muuttuneet huomattavasti.

View this post on Instagram

location: under bitches skiiiinnnnn 💋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on