Kim Kardashian julkaisi suloisen kuvan lapsistaan: ”Koko sydämeni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Kanye West ja realitykaunotar Kim Kardashian näyttävät ulos päin unelmien pariskunnalta. Kuusihenkistä perhettä koronakaranteeni ja yhdessä saman katon alla vietetty aika on kuitenkin alkanut rasittamaan.

Kim Kardashian on viettänyt nyt paljon aikaa lastensa kanssa kotona miehensä ollessa studiolla työstämässä uutta musiikkia. Nyt 39-vuotias perheenäiti julkaisi suloisen kuvan koko lapsikatraastaan saadessaan kaikki neljä lasta poseeraamaan kameralle samaan aikaan.

Kim Kardashian julkaisi hellyttävän kuvan, jossa nähdään pian seitsemän vuotta täyttävä North-tytär, neljävuotias Saint, kaksivuotias Chicago ja hieman yli vuoden ikäinen Psalm. ”Minun koko sydämeni”, nainen kommentoi kuvatekstissään otosta, jota moni on ihastellut. Kaikista vaikeuksista huolimatta Kim Kardashian on onnellinen perheestään haluttuaan aina paljon lapsia.