Kotiparturit yleistyivät koronakriisissä – hervottomia tuloksia koottiin videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen vuoksi moni parturikampaaja on sulkenut putiikkinsa ovet viikkojen ajaksi. Useat salongit ovat olleet avoinna jo jonkin aikaa, mutta moni tuntuu silti kokeilleen hiustensa leikkaamista ja värjäämistä jo kotonaan halutessaan kokeilla jotakin uutta.

Nyt omaa videoblogia YouTubessa pitävä parturikampaaja Brad Mondo on päättänyt hauskalla videollaan katsella sosiaalisen median avulla millaisia lopputuloksia ihmiset ovat saaneet itse aikaan. Mies reagoi kotona tehtyihin hiusten värjäyksiin, jotka eivät aina ole menneet aivan niin kuin ihmiset ovat suunnitelleet.

Hiusten värjäämiseen kotona liittyy aina melko suuri riski, että lopputulos ei miellytäkään. Videolla nähdään esimerkkejä siitä miten kotona tehty vaalennus voi mennä pieleen ja miten moni yrittää korjata lopputuloksen toistamalla saman käsittelyn uudelleen. Toisinaan sen näyttää onnistuvan, mutta valitettavasti jokainen ei näytä olleen niin onnekas. Pinkki hiusväri näyttää kuitenkin pelastaneen päivän monien kohdalla.