Kuoliko Tony Soprano? Sopranos-sarjan luoja tuli vahingossa paljastaneeksi hahmon kohtalon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman arvostetuimpiin televisiosarjoihin lukeutuva Sopranos päättyi Yhdysvalloissa kesäkuussa 2007. Sarjan viimeinen jakso aiheutti faneille melkoisen kohahduksen, sillä sen päähenkilönä toimivan Tony Sopranon lopullinen kohtalo jäi avoimeksi.

Fanit ovat vuosikausia teorioineet kuoliko Tony Soprano vai ei. Sarjan tekijät ole suostuneet tarjoamaan kysymykselle ehdotonta vastausta. Nyt HBO-sarjan toinen luoja Alan Sepinwall on tullut Independent-lehden mukaan vahingossa paljastaneeksi päähenkilön kohtalon.

– Suunnittelin Tony Sopranon kuolinkohtausta kaksi vuotta ennen sarjan päättymistä, Chase paljasti The Sopranos Sessions -kirjan kirjoittaneiden Alan Sepinwallin ja Matt Zoller Seitzin haastattelussa.

Chase kertoi, ettei Tonyn kuolemaa lopulta näytetty sarjassa. Seitz huomautti Chaselle hänen viitanneen sarjan päätökseen kuolinkohtauksena. Tajutessaan mokansa sarjan luoja oli hetken hiljaa ja totesi vain: ”Fuck you guys”.