Jenelle Evans myöntää lihonneensa – ei välitä arvostelijoiden mielipiteistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kartanteeniaikana pyöreyttä vartaloonsa saanut Jenelle Evans on jälleen näpäyttänyt arvostelijoitaan sosiaalisessa mediassa. MTV-televisiokanavan entinen tähti on julkaissut tanssivideon, jolla kertoo rakastavansa vartaloaan.

– Olen tanssinut enemmän ja olin unohtanut, kuinka paljon sitä rakastankaan. Tuomitkaa jos haluatte, haukkukaa vartaloani jos haluatte, mutta aion silti rakastaa itseäni, Jenelle Evans kirjoittaa videonsa yhteyteen.

Jenelle Evans tuntui saaneen elämästään kiinni erottuaan miehestä David Easonista. Hän on kuitenkin palanut miehensä kanssa yhteen muutaman kuukauden erossa olemisen jälkeen. Hän menetti vuosi sitten työnsä Teen Mom -sarjan esiintyjänä sekä väliaikaisesti lastensa huoltajuuden Davidin ammuttua perheen koiran.

View this post on Instagram

Little bit of Vitamin Sea 🌊✨ #BeachDays

A post shared by Jenelle Evans (@j_evans1219) on