Laulajakaunotar paljasti vatsansa – neljännestä raskaudesta kolaus itsevarmuudelle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tyrmäävän upea Jessie James Decker on laulaja ja perheenäiti kolmelle lapselle, jotka hän on saanut aviomiehensä Eric Deckerin kanssa. Lasten syntymän jälkeen nainen on paininut itsetunto-ongelmien kanssa, joista hän päätti nyt avautua seuraajilleen Instagramissa.

Jessie James Decker julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa nainen poseeraa kameralle vaaleanpunaisissa bikineissä. Naisen vartalo näyttää todella upealta, mutta kaunotar itse kertoi olleensa todella epävarma vatsassa olevan löysän ihon vuoksi. Löysä iho on tietenkin jälki siitä, että hän on onnistunut kantamaan maailmaan kolme ihanaa lasta.

https://www.instagram.com/p/B-SR9CmnD5k/

Naisen mukaan on hullua miten paljon ihmisen keho muuttuu raskauden aikana. 31-vuotias artisti on turhautunut sen vuoksi, että hän on tehnyt kaikkensa palautuakseen raskauksista ja päästäkseen raskausajan kiloista eroon, mutta ihoa hän ei pysty palauttamaan ennalleen. Nainen on tyytyväinen siitä, että hän ei ole saanut raskausarpia, mutta hän kokee silti suurta epävarmuutta venyneen ihon vuoksi.

Jessie James Decker kertoi haluavansa jakaa seuraajiensa kanssa hänen tuntemuksensa ja epävarmuutensa, koska nainen uskoo, että moni äiti painii samanlaisten asioiden kanssa. Decker haluaisi kuitenkin naisten pitävän yhtä ja etenkin muiden äitien tietävän, että he eivät ole yksin.

https://www.instagram.com/p/B-QUKfAnrMT/

https://www.instagram.com/p/B9pEW9sHJT4/