Bikinipeppu hiekassa – supermalli piehtaroi rantahiekalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -alusvaatemerkin huippumallina. Viime viikkoina kotonaan aikaa viettänyt tähti on kunnostautunut jakamaan keväisiä kuvia sosiaalisessa mediassa. Hän on viihtynyt kotonaan näyttävästi pääasiassa pikkuhoususillaan.

View this post on Instagram

Gimme, gimme that sunshine & beach. ☀️

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Ambrosio pääsi taannoin nauttimaan aurinkoisista keleistä Yhdysvalloissa vietettynä Memorial Day -juhlapäivänä. Nyt rantapäivä on saanut jatkoa, kun kesän kynnyksellä kaunotar pääsi hiekkarannalle poseeraamaan kullanhohtoisessa uimapuvussa. Jostain syystä Alessandra oli ennen kuvan ottamista piehtaroinut hiekassa, ja se näkyy myös kuvassa.

Brasilialainen Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähti on sittemmin jättänyt suositun muotitalon. Catwalkeilla näähdäänkin nykyään hänen sijaan uusia malleja.