Kylie Cosmetics -toimitusjohtaja erosi jo ennen ensimmäistä työpäiväänsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jennerin menestyksekkään Kylie Cosmetics -ympärillä on viime aikoina kuohunut. Talouslehti Forbes paljasti juuri, että Kylie Jennerin omaisuuteen liittyviä lukuja olisi peukaloitu lehdistölle. Lehden mukaan Jennerin yritys ei olisi niin kannattava kuin tähti on antanut kosmetiikka-alan toimijoiden ja median ymmärtää.

Nyt Kylie Cosmetics -yrityksen uusi toimitusjohtaja on irtisanoutunut tehtävistään jo ennen kuin hän ehti edes aloittamaan. Christoph Honnefelder on ollut yrityksessä mukana jo tammikuusta alkaen ja miehen oli määrä aloittaa toimitusjohtajana. Honnefelder kuitenkin astui alas toimitusjohtajan paikalta jo ennen ensimmäistä työpäiväänsä kyseisessä roolissa.

Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty Simona Cattaneo, joka tällä hetkellä johtaa Kylie Cosmetics -yrityksestä valtaosan ostaneen Coty-brändin luksusosastoa. Us Weekly -sivuston mukaan Honnefelderin päätös astua alas toimitusjohtajan tehtävistä oli tehty miehen toimesta jo viikkoja sitten ennen koko kohua Forbes-lehden kanssa. Honnelfelder kertoi hänen irtisanoutumisensa syiden olleen henkilökohtaisia.