Lapsi tulossa! Mikael Gabriel ja Triana Iglesias paljastivat upean perheuutisen somekuvalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkiräppäri Mikael Gabriel ja norjalainen Triana Iglesias ovat julkistaneet iloisen perheuutisen sosiaalisessa mediassa. He nimittäin kertoivat saavansa perheeseen pian uuden jäsenen. Kuvassa nähdään Trianan pyöristynyt vatsanseutu ja kuvan yhteydessä Mikael Gabrielin hempeät sanat vauvaa kuvaavan emojin ja #daddylife-hashtagin kera.

View this post on Instagram

Momski, Dadski, Bigskii and 👼🏻. #daddylife

A post shared by Mikael Gabriel (@mikaelgabriel) on

Facebookissa Mikael Gabriel totesi ”Musta tulee muittenki ku suomiräppäreiden faija”. Pariskunnan hellässä yhteiskuvassa paljastettu ilouutinen otettiin sosiaalisessa mediassa vastaan ilolla, ja julkkisparilla onkin riittänyt onnittelijoita. Lukemattomat artistikollegat ja muut julkisuuden henkilöt ovat onnitelleet tulevia vanhempia. Myös Triana jakoi itsekin saman kuvan omassa profiilissaan, jossa hän kertasi pariskunnan menneitä yhteisiä vuosia hieman tarkemmin.

– 5 years with this amazing Soul by my side. Through darkness and through Light. With him I have been so blessed to step into awareness of what loving someone without limits feels like. So, I am beyond exited to finally share yet another another blessing: We are growing a tiny human, who is coming to join us in this journey of life, Triana kirjoitti.