Oravalla oli hyvät pöytätavat – istui pöydässä kuin ihmiset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oravat ovat tuttuja vieraita lintulaudoilla ja monesti ne tekevätkin kaikkensa saadakseen siivekkäille tarkoitetut herkut ennen kuin yksikään nokka on ehtinyt siemenkasaa edes koskettamaan. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa oravalla on kuitenkin ollut hyvät pöytätavat.

YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa orava istuu pienen puisen pöydän ääressä ja ruokailee kuin ihmiset. Orana napsii pöydällä olevia siemeniä käpäliensä väliin yksi kerrallaan ja nakertaa niitä hyvällä ruokahalulla kaikessa rauhassa.

Perheenisä oli rakentanut puisen ruokailuryhmän toimimaan lintulautana linnuille ja muille nälkäisille pienille eläimille, joille siemenet kelpaavat. Ei ollut mennyt aikaakaan kun lähistöllä seikkaillut orava olikin jo löytänyt tiensä katetun pöydän ääreen.