Kohurikos ratkeaa viimein? Saksalaiset löysivät todisteita Madeleine McCannin kuolemasta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kolmevuotiaana Portugalin Praia da Luzista vuonna 2007 kadonneen Madeleine McCannin etsinnöissä on tapahtunut läpimurto. Saksalaiset syyttäjät ovat kertoneet Madeleinen vanhemmille, Kate ja Gerry McCannille, että viranomaisilla on konkreettisia todisteita pikkutytön kuolemasta.

Murhaajaksi epäillään saksalaista seksuaalirikollista Christian Brückneria. Hän kärsii parhaillaan vankeustuomiota Saksan Kielissä sijaitsevassa vankilassa huumeiden salakuljetuksesta. Saksan poliisiviranomaiset ovat tiedottaneet, että kaikki todisteet puhuvat sen puolesta, että Madeleine McCann on kuollut.

Daily Mailin mukaan saksalaismies on oleillut 1995-2007 vuosina paljon Portugalissa asuntoautonsa kanssa. Hän on samoihin aikoihin syyllistynyt useisiin raiskauksiin ja seksuaalirikoksiin. Hän sai ensimmäisen seksuaalirikostuomion ollessaan vain 17-vuotias. Mies on nyt 43 vuotta.