Älä koske leijonaan – nämä turistit oppivat sen kantapään kautta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Villieläinten koskettelu ei ole hyvä idea edes silloin, kun ne vaikuttavat päällisin puolin rauhallisina. Tästä hyvänä muistutuksena toimii Tansaniassa kuvattu viraalivideo.

Videolla joukko Serengetin luonnonpuistossa vierailevia turisteja on päässyt lähikohtaamiseen leijonan kanssa. Yksi heistä yrittää silittää kissapetoa ikkunan kautta. Leijona ei ole asiasta selkeästi mielissään, ja turistien täytyykin rullata nopeasti ikkuna kiinni eläimen paljastaessa heille terävät hampaansa.

Turistit selvisivät säikähdyksellä mutta tilanteessa olisi voinut käydä huonosti. Maasai Sightings jakoi vuonna 2018 alun perin kuvatun videon otsikolla ”Still the dumbest tourists ever?”, eli ”edelleenkin kaikkien aikojen tyhmin turisti?”.