Britney Spears toteutti muodonmuutoksen: ”Uskalsin viimeinkin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears tunnetaan vaaleana kaunottarena ympäri maailmaa. Nyt tähti on päättänyt muuttaa hiustyyliään ja ihastuttanut fanejaan tuoreilla kuvillaan, joissa nähdään, että tähti on leikannut etuhiukset.

Britney Spears julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän poseeraa bikineissään kameralle ja esittelee uutta hiustyyliään. Kuvatekstissä Spears iloitsee siitä, että hän viimeinkin uskalsi leikata itselleen etuhiukset, jollaiset hän on pitkään jo halunnut.

Britney Spears kertoi aiemmin, että hän on ollut lapsena epävarma omasta ulkonäöstään. Spears koki lapsena, että hän ei ollut yhtä nätti kuin muut tytöt, minkä vuoksi hän piiloutui aina etuhiustensa taakse. 38-vuotias tähti alkoi kuitenkin haaveilemaan etuhiuksista uudelleen ajatellessaan, että ne saisivat näyttämään hänet nuoremmalta.