Madison ”DJ Madds” Louchin poseeraus vetää miesfanit hiljakseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

Go to pasta dish? Mines arrabiata 🍝 @loungeunderwear

A post shared by Madison🇿🇦 (@madds) on

Alastomanakin sosiaalisessa mediassa jo useasti poseerannut Madds poseeraa tällä kertaa niukassa alusasussa, joka antaa vähintään illuusion läpinäkyvyydestä. Kaunista DJ-tähteä näyttää itseäänkin naurattavan asun rohkeus. Samalla kertaa hän esitteli myös toisen hieman peittävämmän sinisen alusasun.

View this post on Instagram

Baby spice 💙🍼 @loungeunderwear

A post shared by Madison🇿🇦 (@madds) on

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.