Megan Barton Hanson rohkeassa kuvassa – tarjoili silmänruokaa faneilleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitykaunotar Megan Barton Hanson tuli monille tutuksi Love Island -ohjelman tähtenä. Sarjan kuvaamisen jälkeen naisesta tuli sosiaalisessa mediassa hyvin tunnettu rohkeiden kuviensa ja näyttävän ulkonäkönsä ansiosta.

Megan Barton Hanson julkaisi nyt itsestään todella rohkean kuvan, jossa hänet nähdään mustassa kiiltävässä PVC-asussa. Kuvassa 26-vuotias nainen istuu lattialla selkä kameraa kohti ja esittelee tangamallisia alushousujaan, joiden haarakappaleena toimiva naru näkyy kameralle.

Naisen toppi sekä housut ovat mustaa kiiltävää vinyyliä. Asun näyttävyyttä lisäävät vielä nyöritykset, jotka kulkevat sekä housujen että yläosan sivussa. Megan Barton Hanson on viimeistellyt rohkean tyylin vielä haalean persikkaisen sävyisellä peruukilla, joka antaa naiselle pitkät hiukset.