Christina Milian esitteli rintansa somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-näyttelijä Christina Milian tuli alunperin tunnetuksi näyttelijänä ja televisiotähtenä, mutta vaihtoi sittemmin artistiuralle. Musiikkiura loppui kuitenkin riitoihin levy-yhtiön kanssa, ja sen jälkeen Christina on keskittynyt lähinnä perhe-elämään ja lomailuun jälkikasvunsa ja miehensä Matt Pokoran kanssa.

View this post on Instagram

Xtra Meat. Xtra Sauce. Eat your 💚 out. @savagexfenty #savagexambassador

A post shared by Christina Milian (@christinamilian) on

Koronakaranteenissa Christina Milian on julkaissut itsestään viime aikoina upeita valokuvia, joissa hän on esimerkiksi markkinoinut Rihannan Savage X Fenty -malliston alusasuja. Nyt vuorossa on ollut todellinen herutuskuvasarja, sillä Christina esittelee nimenomaan rintojaan tarkoituksenaan markkinoida samalla Rihannan vaatemerkkiä.

Teinitähtenä läpimurtonsa aikoinaan tehnyt 37-vuotias Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa, kun pari vihittiin Las Vegasissa. Heille syntyi Violet-tytär, mutta aviero tuli jo seuravana vuonna. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.