Ihmis-nuket saivat oman managerin Hollywoodiin – asiakkaina leikeltyjä silikonibimboja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmis-nuket, bimboblondit ja silikonilla pumpatut ihmiset ovat oma ryhmänsä, jossa ihannoidaan mahdollisimman muovista ja teennäistä ulkonäköä. Heillä on jopa oma manageri, Los Angelesissa asuva Marcela Iglesias. Hän luotsaa plastiikkakirurgian avulla ulkonäköään muokanneita.

Useimmat muuttavat ulkonäköään menestyksen ja kuuluisuuden saavuttamiseksi. Samalla he haluavat paremman itsetunnon ja ihanteidensa mukaisen olemuksen. Marcela Iglesiaksen asiakkaana on kaikki tunnetuimmat ihmis-nuket Pixee Foxista Rodrigo Alvesiin.

Marcela tietää parhaiten koko homman jujun, sillä hän on muokannut myös itsestään elävää nukkea muistuttavan. Hänen yrityksensä Plastics of Hollywood on perustettu kolme vuotta sitten, ja asiakas määrä kasvaa jatkuvasti. Ihmis-nuket työskentelevät viihdealalla muun muassa malleina ja juontajina.

View this post on Instagram

📸 MY first picture smiling thanks to @drkamdds Check my full story on @dailymail. Link in my bio to see the complete transformation. 📸Mi primera fotografía sonriendo GRACIAS @drkamdds Comprueba mi historia completa en @dailymail. LINK en mi bio para ver la transformatcion completa. . #doctorkam #drkam #agouraadvanceddentistry #topdentist #bestdentist #hollywooddentist #celebritydentist #smilemakeover #bestsmilemakeover #dentist #hollywoodsmile #cosmeticdentistry #smiletransformation #odontolove #sonrisa #teethgod #estheticdentistry #cosmeticdentistry #colgatesmile #generaldentistry #hollywoodveneers #dentallove #dentalcare #dentistadelasestrellas #dentistatop #marcelaiglesias #agourahillsdentist #beautifulsmile #perfectsmile #sonrisahermosa

A post shared by 🧿 Let me upgrade you.🌈🇦🇷🇺🇸 (@marcelaiglesiashollywood) on