Netflix-dokumentti alaikäisten hyväksikäytöstä syytetystä Jeffrey Epsteinistä – traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alaikäisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista syytetty miljonääri Jeffrey Epstein kuoli elokuussa tutkintavankeudessa. Vaikka virallisesti kuolema julistettiin itsemurhaksi, ovat monet epäilleet kyseessä olleen tilattu murha.

Jeffrey Epsteinin elämään ja rikossyytteisiin paneudutaan Netflixin tulevassa Jeffrey Epstein: Sikamaisen rikas -dokumenttisarjassa. Sarjassa ääneen pääsevät muun muassa miljonäärin toimien uhrit. 27. toukokuuta julkaistavasta sarjasta saadaan esimakua tuoreen trailerin muodossa.

Jeffrey Epstein tuomittiin vuonna 2008 ehdolliseen rangaistukseen 14-vuotiaan tytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Vuonna 2019 liikemies vangittiin alaikäisten seksiringin pyörittämisestä epäiltynä, mutta hän ehti kuolla tutkinnan ollessa kesken. Epstein oli läheisissä väleissä lukuisten vaikutusvaltaisten ihmisten, kuten Donald Trumpin, Bill Clintonin ja Iso-Britannian prinssi Andrewin kanssa.