Saara Forsberg seksikkäänä somekuvassa – suihkussa vesiputouksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kielinaisena tunnettu ja nyt myös laulajanuraa menestyksekkäästi tehnyt Sara Forsberg, artistinimeltään Saara, kertoi taannoin muuttavansa Yhdysvaltojen New Yorkiin heti vuoden 2020 alussa. Hän asui edellisen kerran Yhdysvalloissa vuonna 2018, kun loi kansainvälistä uraa Los Angelesissa. Tällä kertaa hän aikoo kuitenkin asettua toiselle puolelle Pohjois-Amerikan mannerta.

Koronakriisi on iskenyt Yhdysvalloissa erityisesti Forsbergin asuttamaan New Yorkiin, joten tämä päätti poistua miljoonakaupungista ja suunnata viettämään karanteenia Ohion osavaltioon. Siellä hän on kertomansa mukaan viettänyt jo kahden kuukauden ajan. Tuoreessa somekuvassaan hän poseeraa seksikkäänä ja kertoo ottaneensa juuri hetkeä aiemmin suihkun vesiputouksessa.

Kerroimme taannoin, että Sara rakasti Yhdysvalloissa asuessaan Los Angelesin säätä, luontoa ja halpaa ruokaa sekä bensaa, mutta koki olonsa yksinäiseksi. Hänellä oli tuolloin yhdysvaltalainen poikaystävä Hooman. Saarassa on potentiaalia maailmanluokan suomalaiseksi tähdeksi, ja tulevat vuodet osoittavat saako tämä upea lupaus jalkaansa maailman suurimpien viihdemarkkinoiden oven väliin.