Karen Havaryllä pelkkä naru takapuolessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina epäluonnollisen kurvikkaat naiset ovat saaneet merkittävästi jalansijaa viihdealalla, sillä esimerkiksi Kim Kardashian ja Nicki Minaj ovat ällistyttäneet kerta toisensa jälkeen valtavilla takapuolillaan ja tiimalasivartaloillaan. Taannoin he saivat haastajan 21-vuotiaasta Karen Havarystä.

Valtavasta takapuolestaan tunnettu julkkiskaunotar on nyt poseerannut sosiaalisen median kuvissaan niin kurvikkaana, että hänen kuvansa ovat kolkutellessa useasti sopivuuden rajoja. Niin tälläkin kerralla. Katso kuva tästä.

Nyt Karen nimittäin poseeraa Instagramissa julkaisemassaan kuvassa bikineissä tai alusasuissa, joista kummankin nimitys lienee vaakalaudalla. Hänen alavartaloan peittää nimittäin ainoastaan ohut naru, joka luonnollisesti katoaa pakaroiden väliin piiloon.